«Το προσκλητήριο για Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, τον Μάρτιο, για να μετατραπεί σε ενιαίο φορέα με ενιαία όργανα, αφορά όλους του προοδευτικούς πολίτες. Στόχος είναι να διατυπωθούν οι ξεκάθαρες λύσεις που προτείνει η προοδευτική παράταξη και να δοθούν οι απαντήσεις στα προβλήματά τους», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης. Πρόσθεσε ότι επιθυμία είναι να ολοκληρωθεί η ενοποίηση στο Κίνημα Αλλαγής όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν, να εκλεγούν κοινά όργανα χωρίς ποσοστώσεις και αναλογίες.

«Να επικυρωθεί η αυτόνομη πορεία της παράταξης η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά. Την επόμενη εβδομάδα θα συνέλθει η Εκτελεστική Γραμματεία και στη συνέχεια η Κεντρική Επιτροπή για να συζητήσει και να αποφασίσει όλα όσα αφορούν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι η Φώφη Γεννηματά έχει τακτική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στην ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής, τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου υπογράμμισαν την απόφαση που είχε λάβει το καλοκαίρι η ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με την οποία θα υπερψήφιζε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τη Συμφωνία των Πρεσπών, μόνο αν ο κ. Τσίπρας προχωρούσε σε προκήρυξη εκλογών. «Τώρα δεν θέτει αυτό τον όρο», ειπώθηκε.

Ο Παύλος Χρηστίδης επεσήμανε ότι τα 19 από τα 35 στελέχη της ΔΗΜΑΡ στη ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής δηλώνουν ότι θέλουν να παραμείνουν και τόνισε: «Επιθυμούμε η ΔΗΜΑΡ να είναι εδώ για να συνδιαμορφώσουμε την πορεία της παράταξης. Η Ανανεωτική Αριστερά συνέβαλε και συμβάλλει στην ενιαία έκφρασή της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τη πολιτική φθορά του Κινήματος Αλλαγής από τις τελευταίες εξελίξεις, απάντησε ότι δεν έχει υποστεί φθορά. «Η Φώφη Γεννηματά έχει μιλήσει για το σχέδιο του κ. Τσίπρα να πληγεί το Κίνημα Αλλαγής, που εξυπηρετεί και τον κ. Μητσοτάκη. Απάντηση θα δώσει το Συνέδριο και η αυτόνομη πορεία της παράταξης», υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι ο κόσμος της Κεντροαριστεράς βλέπει ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να την εκπροσωπήσει με την Έλενα Κουντουρά, τον Θ. Παπαχριστόπουλο, την Κατερίνα Παπακώστα και άλλους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης