Χριστοφιλοπούλου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει εικόνα της πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτ. Αττικής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 17:21
Χριστοφιλοπούλου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει εικόνα της πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτ. Αττικής
Την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας σχολίασε, εκ μέρους τής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η κ. Χριστοφιλοπούλου επέκρινε τον πρωθυπουργό «για φιέστες και εγκαίνια από όπου επιχείρησε να κολακεύσει τον απλό αστυνομικό!» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ «οι μπαχαλάκηδες οργίαζαν επί δεκαήμερο ανενόχλητοι μέχρι που τους έκανε τη χάρη που ζητούσαν η κυβέρνηση, και ενώ ο κ. Τόσκας για να αποφύγει τις ευθύνες του κατηγόρησε την ΕΛ.ΑΣ.».

Σύμφωνα με τη βουλευτή, δεν ευσταθεί η αναφορά του κ.Τσίπρα ότι η παραβατικότητα στη Δυτική Αττική έχει μειωθεί, καθώς οι κάτοικοι, κυρίως των Δήμων Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών, βιώνουν τον φόβο για την ακεραιότητά τους και βλέπουν καθημερινά την περιουσία τους να γίνεται βορά στις συμμορίες και το εμπόριο ναρκωτικών να ανθεί μπροστά στα μάτια των ίδιων και των παιδιών τους.

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως εικόνα της πραγματικότητας. Ας αφήσει, λοιπόν, τις φιέστες και τους πανηγυρισμούς γιατί δεν τον πιστεύει πια κανείς. Η ανικανότητά του και της κυβέρνησής του είναι παροιμιώδης» υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 17:21