Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και εορταστική εκδήλωση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, 18:05
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και εορταστική εκδήλωση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στην κεντρική είσοδο του υπουργείου.

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του για τα κάλαντα και την ανταλλαγή ευχών τη μικτή χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων, το ειδικό σύνταγμα ΓΕΕΘΑ, τη χορωδία του ΓΕΣ, τις μπάντες του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, τον στρατιωτικό σύνδεσμο Ελλήνων Εφέδρων, το Σύλλογο Συνδρόμου Ντάουν Ελλάδας, την παιδική χορωδία δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, την εθελοντική ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» και την Εύξεινο λέσχη Επισκοπής Νάουσας.

Περαιτέρω ο κ. Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία αντήλλαξαν ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του ΓΕΝ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα και στο τέλος του έτους να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, αλλά και δύναμη. Χρειάζεται προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται περίσκεψη και φυσικά το κάτι παραπάνω, για το οποίο κάνω λόγο κάθε φορά που απευθύνομαι στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκθειάζοντας τη δική τους προσπάθεια, την αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό τους. Χρόνια πολλά κι ας είναι αυτή η εορταστική περίοδος η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος». 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, 18:13