Νέους διαλόγους-φωτιά μεταξύ Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννη Σμπώκου έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, οι δύο πάλαι ποτέ συνεργάτες συζητούν για τα υποβρύχια τα οποία θα προμηθευόταν το ελληνικό Δημόσιο, με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας να τα χαρακτηρίζει «σαπάκια».

Από τη μεριά του, ο πρώην γραμματέας εξοπλισμών ισχυρίζεται ότι τα βρετανικά υποβρύχια είναι καινούργια και αποτελούν «ευκαιρία», ενώ, σε κάποια στιγμή, χαρακτηρίζει τον επιστήθιο φίλο του «κακομοίρη»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα μέρος των συνομιλιών 2,5 και πλέον ωρών που εξασφάλισε η «Ζούγκλα» και κατόπιν της απαραίτητης δημοσιογραφικής έρευνας δίνονται στη δημοσιότητα. Όλα τα στοιχεία για την υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη κατατέθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση. 

Τόσο από τις μεταξύ τους συνομιλίες όσο και από τα έγγραφα τα οποία έχει η δημοσιογραφική ομάδα στην κατοχή της φαίνεται ότι οι Άκης και Σμπώκος μοίραζαν αρκετά χρήματα γύρω τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ασυλία.

Αναφέρονται συγκεκριμένα σε επιχειρηματίες, δημοσιογράφους αλλά και ισχυρά πολιτικά πρόσωπα εντός και εκτός Ελλάδας!  Διάλογοι, φρασεολογία, μεθοδεύσεις αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο που δύσκολα μπορεί να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία για το παραμάγαζο που επί χρόνια είχε στηθεί μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο τελικά αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από χρυσωρυχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπονται νέες συνομιλίες-φωτιά στον «Κίτρινο Τύπο» την ερχόμενη Δευτέρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης