«Ζητήσαμε οικουμενική κυβέρνηση»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 18:56
«Ζητήσαμε οικουμενική κυβέρνηση»
«Ζητήσαμε οικουμενική κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας μού έδωσε την αίσθηση ότι δεν το σκέφτεται» ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Επιμένει σε έναν τρόπο διακυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ» συνέχισε ο κ. Λεβέντης.

Παράλληλα εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «στο μυαλό του ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση της πολιτικής των δανειστών για το ασφαλιστικό, γιατί ξέρει ότι έτσι όπως είναι δεν θα ψηφιστεί».

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ο κ. Τσίπρας σκέφτηκε: «Σας τα δίνω όλα στο προσφυγικό, κάντε υποχωρήσεις στο ασφαλιστικό».

«Οι ξένοι δεν θα το περάσουν, γιατί έχουν κουραστεί… Δεν αντέχουν άλλη υποκρισία και ψέματα… Δεν θα δώσουν άλλη πίστωση χρόνου» είπε ο κ. Λεβέντης.

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση των υπόλοιπων κομμάτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως «τα άλλα κόμματα δεν υπήρχαν. Ο Πλακιωτάκης το μόνο που έλεγε είναι ότι πρέπει να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση… ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, άλλ’ αντ' άλλων».

«Χρειαζόμαστε έναν πρωθυπουργό πιο Ευρωπαίο από ποτέ» τόνισε ο κ. Λεβέντης και παράλληλα εξαπέλυσε πυρά προς τα υπόλοιπα κόμματα, λέγοντας πως πιστεύουν ότι με το να δείξουν πως είναι αντιμνημονιακοί «ανεβαίνουν οι μετοχές τους στον λαό, ενώ όλοι ψήφισαν τα μέτρα. Όλοι το κάνουν για ψηφοθηρία».Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 19:59