Έντονη πίεση άσκησε μέσω επιστολής του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens, κ. Σήφη Βαλυράκη, ζητώντας να ορισθεί άμεσα συνεδρίαση.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι πριν διακόψει τις εργασίες για τις γιορτές, η Εξεταστική Επιτροπή, είχε αποφασιστεί ομόφωνα , να συνεδριάσει εκ νέου στις 10 Ιανουαρίου 2011 και να δουλέψει εντατικά μέχρι την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την υποβολή πορίσματος που λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή ακόμα και σήμερα δεν έχω λάβει σχετική ειδοποίηση, σας παρακαλώ να ορίσετε άμεσα συνεδρίαση προκειμένου να ανταποκριθούμε στις πιεστικές προθεσμίες αλλά και την απαίτηση του ελληνικού λαού», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Παπαδημούλης.

Σε δήλωσή του για το ίδιο θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «για το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens, στη Νιγηρία κάποιοι ήδη βρίσκονται στη φυλακή. Στην Ελλάδα της δικομματικής συγκάλυψης και της ατιμωρησίας, δεν έχει καν οριστεί δίκη και δεν έχει ζητηθεί, με αγωγή, ούτε ένα ευρώ πίσω από τις μίζες και τα κλεμμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης