Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε τον κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

Ο κ.Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μάκη Βορίδη, την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν γίνουν εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ.Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιολίτευση, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο, είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου, και ζήτησε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τεθούν σε «επιστράτευση» όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του.

Επίσης ο κ.Καρατζαφέρης αναφρθηκε στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου ως «το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού». Ζήτησε εκ νέου είτε εκλογές, είτε κυβέρνηση συνεργασίας, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, και εκτίμησε ότι εάν γίνουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

Επιμέλεια: Άννα Μορφoύλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Συνεδριάζει η ΚΕ του ΛΑΟΣ
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011, 09:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης