Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαστε έτοιμοι να γκρεμίσουμε το τείχος των εκβιαστών - δανειστών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, 00:00
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαστε έτοιμοι να γκρεμίσουμε το τείχος των εκβιαστών - δανειστών
«Είμαστε έτοιμοι να γκρεμίσουμε το τείχος των εκβιαστών - δανειστών» διαμήνυσε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πάτρα.

Απευθυνόμενη προς τους πολίτες, τους κάλεσε «να δώσουμε μία νικηφόρα μάχη εναντίον εκείνων που θέλουν να καθυποτάξουν τον αγώνα μας και να μην επιτρέψουμε την μετατροπή του τόπου μας σε αποικία χρέους».

Όπως σημείωσε η κα. Κωνσταντοπούλου, κάποιοι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, δεν την προδώσαμε, δεν συμμετείχαμε στην επίθεση στην κοινωνία και στην αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού.

«Το όχι είναι ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας» κατέστησε σαφές.

Απέναντι σε αυτό το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού, συνέχισε, είναι πατριωτικό καθήκον να αντισταθούμε, να παλέψουμε, να αποκρούσουμε την επίθεση και να χτίσουμε ένα κόσμο, που να χωράει όλους και όλες και πρώτα από όλα τους νέους και νέες, τα παιδιά, τις επόμενες γενιές.

«Αυτό τον κόσμο θα χτίσουμε μαζί με τη Λαϊκή Ενότητα και θα θυμίσουμε ότι αυτός ο κόσμος που ονειρεύτηκαν τα κινήματα και που πάλεψαν διαχρονικά οι αγωνιστές, είναι εφικτός» σημείωσε εν συνεχεία.

«Στο δίλημμα ευρώ ή Δημοκρατία, κάθε δημοκράτης απαντά Δημοκρατία, αλλά θέλουμε απαντήσεις από εκείνους που σε αυτό το δίλημμα επιλέγουν το ευρώ και απορρίπτουν τη δημοκρατία» κατέληξε η κα. Κωνσταντοπούλου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, 00:00