Ζώης κατά Παπούλια

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 18:11
Ζώης κατά Παπούλια
Επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης, υποστηρίζοντας ότι «δεν λειτουργεί υπέρ της θεσμικής του ιδιότητας». Αφορμή στάθηκε η άρνηση του κ. Παπούλια, σύμφωνα με τον κ. Ζώη, να δεχθεί τόσο τον ίδιο, όσο και τους βουλευτές του κόμματός του κ.κ. Κουράκο και Σταυρογιάννη, σε συνάντηση.

«Ζητήσαμε τη συνάντηση, μετά τη δήλωση του κ. Παπούλια στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ότι "οι Έλληνες δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς", για να του εκφράσουμε την υποστήριξή μας για τη σημασία της συγκεκριμένης δήλωσης» είπε και ο κ. Ζώης.

«Η άρνησή του να μας δεχθεί» πρόσθεσε ο κ. Ζώης, «δυστυχώς δείχνει ότι ο κ. Κάρολος Παπούλιας έχει επιλέξει να μην είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, αλλά μόνο των αρχηγών των κομμάτων που "αναγνωρίζει" ο, ξεπερασμένος από τις εξελίξεις, Κανονισμός της Βουλής και μάλιστα σε συνθήκες εθνικής κρίσης».

Ο κ. Ζώης υποστήριξε τέλος, πως μετά από αυτό, «έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε τις δηλώσεις του κ. Κάρολου Παπούλια ανειλικρινείς».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 18:14