«Αυτή τη φορά θύματα δεν ήταν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αυτή τη φορά στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, τριάντα κουκουλοφόροι χτύπησαν βίαια και χωρίς κανένα δισταγμό μέλη της παράταξης ΜΠΛΟΚΟ, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός φοιτητή στο κεφάλι, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Και επισημαίνει: «Χθες ήταν οι φοιτήτριες, μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Νομική Σχολή στην Αθήνα, σήμερα είναι οι φοιτητές μέλη του ΜΠΛΟΚΟ στο ΕΚΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ασφάλεια δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο και έφτασε η ώρα να δοθεί ένα τέλος στο μπάχαλο μέσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών».

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υπογραμμίζει, επίσης, πως «η κατάργηση του ασύλου ανομίας είναι τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ, τώρα όλοι μαζί πρέπει να συνταχθούμε για να τελειώσουν οι εγκληματικές δραστηριότητες μέσα στα πανεπιστήμια».

Καταδικάζοντας την επίθεση και με την ευχή ο τραυματισμός του φοιτητή να μην είναι σοβαρός, η ανακοίνωση καταλήγει: «καλούμε σύσσωμους τους φοιτητές να διεκδικήσουν στις 18 Μαΐου το αυτονόητο δικαίωμά τους. Το δικαίωμα σε ένα ασφαλές, ελεύθερο και δημοκρατικό Πανεπιστήμιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης