Συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή, είχαν ο Στέφανος Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε στην κ. Αχτσιόγλου να πάρει όποια θέση θέλει αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντάς του ότι δεν έχει την ενέργεια αυτή τη στιγμή να αναλάβει κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλευτή του τομέα Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Αχτσιόγλου ειδικότερα είπε: «Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι θα χρειαστεί τις συμβουλές μου».

«Κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην  το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης