«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τον Έβρο, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας. Η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει, προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες και τις ανάγκες -ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου- που διασφαλίζουν το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, πίσω από κάθε ελικόπτερο, πίσω από κάθε άρμα» πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογραμμίζοντας επίσης:

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις γι’ αυτήν την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ. Είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων».

B.M.