Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας, καθώς η εφορευτική επιτροπή δεν έδωσε ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια, στον γγ του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το αντιμετώπισε με χιούμορ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς βγήκε από το παραβάν και ζήτησε να του δοθεί, ενώ αναρωτήθηκε χαμογελώντας γιατί έλειπε λέγοντας «Αν γίνονται σε μένα τέτοια λάθη…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας ψήφισε κανονικά και απευθυνόμενος στην εφορευτική επιτροπή, είπε με καλοπροαίρετη διάθεση. «Θα γίνετε viral». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Kαλή δύναμη σε όλους και όλες, σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, είναι η μέρα των εκλογών, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απόψε το βράδυ, πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες», δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης