Η βελγική δικαιοσύνη επέβαλε αίτημα στις ελληνικες Αρχές για έρευνα στην κατοικία της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και στην οικία της αδερφής της, Μαγδαλένα στην Κηφισιά από τη Δευτέρα έως και σήμερα, Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oμάδα της οικονομικής αστυνομίας, παρουσία Βέλγου εισαγγελέα, εισέβαλε σε σπίτια συγγενικών προσώπων της Εύας Καϊλή, στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες συνεχίζονται και όπως φαίνεται έχουν βγάλει «λαβράκια» τα οποία αναμένεται να εμπλέξουν πολλά πρόσωπα στην υπόθεση του σκανδάλου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατή συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα «De Standaard», η ίδια υποστήριξε πως «δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα στο διαμέρισμά μου», επισημαίνοντας πως δεν ήξερε ότι ήταν εκεί.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν εκεί. Εκείνο το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου, ο σύντροφός μου και εγώ είχαμε κατέβει στο γκαράζ μας. Αλλά η αστυνομία ήταν εκεί και συνέλαβε τον άντρα μου. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε. Σε μένα είπαν, “Δεν είναι για σένα. Έχεις βουλευτική ασυλία”. Δεν είπαν γιατί έπρεπε να έχουν τον Φραντσέσκο. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει να κάνει με ένα τροχαίο ατύχημα. Σοκαρίστηκα. Έστειλα πρώτα τον πατέρα μου έξω από το διαμέρισμα και του είπα να πάει την κόρη μου μια βόλτα μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει» εξήγησε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοίνωση της κ Ευας Καϊλή , δια του πληρεξουσιου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Την Τριτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ οίκον έρευνες στην οικια της κ Ευας Καϊλή και της αδελφης της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγιου με επικεφαλής τον κυριο Ραφαέλ Μαλανίνι. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μονο αξιας αντικειμενο, που βρέθηκε και κατασχέθηκε(!!!) ηταν ενα μωρουδίστικο κολιέ της κορουλας της, που ειχαν δωρήσει κατα την γέννηση της οι μέλλοντες νονοί!!! Κατά τα λοιπά η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών. Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγιδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο! Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό,ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στη Αθηνα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης