Μια ψεύτικη επιστολή με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Τασούλα, στην οποία ο πρόεδρος της Βουλής φαίνεται να μοιράζει εκατομμύρια στους βουλευτές για τον προεκλογικό τους αγώνα έριξε στις θυρίδες ένας άγνωστος φαρσέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις ήταν οι βουλευτές που πείστηκαν από το περιεχόμενο της και ζήτησαν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα πλαίσια που μου δίνει ο Κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποιήσει μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας», αναφέρει η επιστολή και επισημαίνει: «Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον διευθυντή του γραφείου μου κ. Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη γενικό γραμματέα της Βουλής κ. Γιώργο Μυλωνάκη (κυρία Θεοδώρα Πετρούλα) εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών. Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια τις προτάσεις σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης