«Γενναίος ο τρόπος που αντιμετώπισε την ήττα ο Κώστας Μπακογιάννης», σχολίασε το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με το ανατρεπτικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αθήνα.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει αλαζονεία από την πλευρά της ΝΔ ο υπουργός απάντησε: «Η συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ χθες δεν ήταν αλαζονική; Εύχομαι ο κ. Δούκας να κάνει την Αθήνα καλύτερη και να βελτιώσει την ζωή των κατοίκων», σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον κ. Μπακογιάννη και τον Μεγάλο Περίπατο ο ίδιος σχολίασε «Πιστεύω ότι τον έβλαψε ο Μεγάλος Περίπατος, αλλά έκανε κι άλλα πράγματα αυτά τα χρόνια ο Κώστας Μπακογιάννης, δεν κρίθηκε μόνο για αυτό».

Αναφορικά με το debate μεταξύ του κ Μπακογιάννη και του κ. Δούκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι το debate κόστισε στον πρώην Δήμαρχο της Αθήνας.

«Νομίζω ναι, του κόστισε. Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένιας είναι μία μάχη, έχει ένα στόχο, να κερδίσεις αν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο σου ενώ δε χρειάζεται να πάρεις ρίσκο, κάνεις λάθος. Γενικά ήταν ένα ελέυθερο debate και πολύ ωραίο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σχετικά με τη δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για κοινό ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές ο ίδιος σχολίασε:

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εκ των δύο αρχηγών ο ένας θα χάσει, επομένως δε βλέπω λίαν πιθανόν να θελήσει κάποιος από τους δύο να χάσει. Η χθεσινή βραδιά φέρνει πολιτικές εξελίξεις στην αντιπολίτευση, θα φέρει ανταγωνισμό σε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι κερδισμένο, έχει πετύχει νίκες, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος, ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική την ημέρα των εκλογών. Η διελκυστίνδα για το ποιος απο τους δύο θα έχει το πάνω χέρι στην αντιπολίτευση θα ενίσχυθεί με τις εκλογές, δε θα μειωθεί».

«Δεν έχουμε χάσει τις εκλογές, μην υπερβάλουμε, ήταν μία ήττα αλλά η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές παραμένει με μεγάλη διαφορά πρώτη»

 

«Στο τέλος της θητείας μας το 2027 δε θα θυμόμαστε τη νίκη του κ. Δούκα στην Αθήνα, θα μεσολαβήσουν πολλά γεγονότα έως τότε, ένα η κυβένρηση κάνει τη δουλειά της, βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα και η χθεσινή βραδιά θα αποτελεί μία κακή βραδιά σε μία λαμπρή πορεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο υπουργός Εργασίας.

Σχετικά με την ένταση on air χθες στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως ήταν λάθος του «Ήταν μία κακή εικόνα μου, αλλά έφτασα στα όριά μου», εξήγησε ο ίδιος.

 

Τέλος αναφορικά με την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Γιώργιο Αυτιά ο υπουργός σχολίασε: «Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και κυρίως ο η ανάρτηση του αρχηγού του να ζητά την απόλυση του κ. Αυτιά θεωρώ ότι είναι τεράστιο πολιτικό γεγονός και πρέπει να καταδικαστεί από τον πολιτικό κόσμο της χώρας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης