Σε δηκτικό τόνο, απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη στον Στέφανο Κασσελάκη,  για την εισήγησή του για fast track εκλογές σε δυο εβδομάδες από τώρα, ήτοι  στις 10 Μαρτίου, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη λήξη της 3ης μέρας του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξέφρασε μάλιστα και τη διαφωνία της για τις ηλεκτρονικές διαδικασίες που θέλει να καθιερώσει ο πρόεδρος του κόμματος.  «Δεν θυμήθηκε κάτι ο πρόεδρος. Έκανε μια παράλειψη. Υπάρχει καταστατικό. Σε τουλάχιστον ένα μήνα θα πρέπει να γίνουν οι εκογές και προφανώς όχι ιντερνετικά. Όπως έγιναν για τον Κασσελάκη και για τον Τσίπρα», επισήμανε η Όλγα Γεροβασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την δέσμευση που ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης την επομένη της εκλογής να παραμείνει στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος η κυρία Γεροβασίλη σχολίασε: «Δεν θεωρώ αναγκαίο να απαντήσω στα αυτονόητα. Το εγγυάται η πορεία μου στην παράταξη. Εγώ έχω δώσει τη ζωή μου σε όλο αυτό».

Σε ότι αφορά την πρόταση του Νίκου Παππά να πάρει αναβαθμισμένη θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, που παραπέμπει ευθέως σε διαρχία η κυρία Γεροβασίλη απάντησε: «Και σήμερα έχω θέση, τη θέση που θέλω τη διεκδικώ με εκλογές και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για να ανακοπεί η πορεία πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης