Την αντίθεσή της από τη θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια γνωστοποίησε η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία δήλωσε πως συμφωνεί με το νομοσχέδιο και κατ’ επέκταση θα το ψηφίσει στη Βουλή.

«Τα μη κρατικά πανεπιστήμια είναι θέση του κόμματος και του Συνεδρίου. Συμφωνώ με το νομοσχέδιο. Για εμένα είναι θέμα συνείδησης και δεν υπάρχει περίπτωση να το καταψηφίσω», δήλωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έδωσε ωστόσο διευκρινίσεις σχετικά με το εάν η ίδια και οι άλλοι συνάδελφοί της έχουν ζητήσει να υπάρξει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, βουλευτές του κόμματος έχουν ζητήσει τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να υπάρξει συζήτηση και ενημέρωση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια καθώς πρόκειται για μία θέση που το κόμμα έχει υιοθετήσει από την περίοδο που ήταν πρόεδρος του κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Ανδρουλάκης είχε εκφράσει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα Μη Κρατικά ΑΕΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης