Την πρώτη της εμφάνιση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, μετά την αποφυλάκισή της, έκανε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η Εύα Καϊλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνίδα πολιτικός που κατηγορείται ως εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Qatargate, έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου, παρακολουθώντας την ομιλία της εξόριστης Λευκορωσίδας ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Σβιατλάνα Τσιχανούσκαγια.

Σε ότι αφορά το μέλλον ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε σε συνέντευξή του στον Alpha, ότι η Εύα Καϊλή συλλέγει στοιχεία για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”»,.

«Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Για όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της υπάρχουν αποδείξεις που προκύπτουν από τη δικογραφία ότι αυτά τα χρήματα δεν είχαν καμία σχέση με την κυρία Καϊλή αλλά δεν ήταν και ιδιοκτησία του συντρόφου της», πρόσθεσε ο δικηγόρος. Κ. Δημητρακόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης