Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί, κανένα επίδομα δεν πρόκειται να κοπεί: τη διπλή αυτή διαβεβαίωση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, σε ομιλία του στο Βόλο. Ενώ σε άλλο σημείο, οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να αξιολογούνται και θα αξιολογούνται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επανέλαβε δε, το άνοιγμα προς ψηφοφόρους που δεν ψήφισαν ΝΔ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, με την εξής αναφορά: «Καλώς να έρθουν σε εμάς, τους θέλουμε όλους ως συνοδοιπόρους». Με τον Κυρ. Μητσοτάκη να λέει ότι η χώρα πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση στις 7 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διάλογο που είχε με έναν κληρικό, ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε ότι παρότι το άρθρο 3 του Συντάγματος είναι στα προς αναθεώρηση άρθρα, εν τούτοις η ΝΔ δεν θα το αναθεωρήσει. Γιατί -όπως ανέφερε- οι σχέσεις Εκκλησίας και κράτους είναι και καθορισμένες και διακριτές.

Σε άλλο σημείο, ο Κυρ. Μητσοτάκης υπογράμμισε την ανάγκη να πάρει η πόλη του Βόλου δυναμική ανάπτυξης, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από διάφορους τρόπους π.χ. τη μείωση φορολογίας, με τελικό στόχο, την προσέλκυση επενδύσεων.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, με τον Κυρ. Μητσοτάκη να επισημαίνει ότι «μαζί με τον Κώστα Αγοραστό θα πετύχουμε τους στόχους μας για την ανάπτυξη του Βόλου και της Μαγνησίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πρωτεύουσα του νομού, ο Κυρ. Μητσοτάκης συνομίλησε με πολλούς πολίτες ενώ αναφέρθηκε και στην πρωτόγνωρη, όπως είπε, εικόνα να έχουν συγκεντρωθεί τόσοι πολλοί πολίτες κάτω από τόσο αντίξοες (θερμές) καιρικές συνθήκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης