«Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ την περσινή ήττα της. Γι’ αυτό ψάχνει απεγνωσμένα άλλοθι για να δικαιολογήσει και την επόμενη ήττα, που έρχεται και φέτος» αναφέρει η ΚΝΕ σε σχόλιό της «με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές στο ΔΙ.ΠΑ.Ε».

«Αφού πρώτα επιχείρησε σε όλη την Ελλάδα να κάνει ηλεκτρονικές εκλογές-παρωδία και έφαγε πόρτα από τους φοιτητές, έρχεται τώρα να τα βάλει με τους φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και τους αναγνωρισμένους συλλόγους τους, στους οποίους συμμετέχουν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις. Σύλλογοι, που πραγματοποίησαν πέρυσι πραγματικές, δημοκρατικές εκλογές, χωρίς νοθείες και τραμπουκισμούς, στους οποίους πρωτοστατούσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ‘άριστα’ παιδιά στη διαπλοκή και τις νοθείες της ΔΑΠ, θα μάθουν, θέλουν δε θέλουν, πώς λειτουργούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, με δημοκρατικές, συλλογικές διαδικασίες. Η κυβέρνησή τους, άλλωστε, έχει πάρει ήδη μια γεύση!» προσθέτει η ΚΝΕ στο σχόλιό της και καταλήγει με τα εξής «υστερόγραφα»:

«ΥΓ 1: Πολύ νωρίς παίζουν το χαρτί του αντικομμουνισμού. Μάλλον είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα…

ΥΓ 2: Αξιόπιστα είναι τα αποτελέσματα που αμφισβητεί η ΔΑΠ, όχι αυτά που αναγνωρίζει. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό και κυρίως όσοι γνωρίζουν στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης