Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για το ΕΚΑΣ και την κάρτα σίτισης.

Αναλυτικά:
Η κυβερνητική εκπρόσωπος ομολογεί σήμερα την πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί, πράγματι, είναι πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία να περηφανεύεται η κυβέρνηση για την επέκταση της κάρτας σίτισης. Να παρουσιάζει, δηλαδή, τις μεγαλύτερες ουρές στα συσσίτια, ως επιτυχία.

Γιατί, πράγματι, είναι πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία να υπόσχεται η κυβέρνηση μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, σε εκείνους στους οποίους η ίδια έκοψε το ΕΚΑΣ.

Και κάτι ακόμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία είναι να δεσμεύεσαι ότι θα σκίσεις τα μνημόνια, με ένα νόμο και ένα άρθρο και να καταλήγεις να υπογράφεις συνθηκολογώντας το σκληρότερο μνημόνιο και τον κόφτη μισθών και συντάξεων.

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία μιας πολιτικής δύναμης είναι να ταυτίζεται στη συνείδηση των πολιτών με το ψέμα και την εξαπάτηση.

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία μιας πολιτικής δύναμης είναι να βλέπει μέσα σε μόλις 18 μήνες διακυβέρνησης την κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία.

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία είναι ως “αριστερά” να συγκυβερνάς με το αντίθετο άκρο του πολιτικού φάσματος, τους ΑΝΕΛ.

Με αυτήν την ιδεολογική και πολιτική χρεοκοπία πρέπει να αρχίσουν να εξοικειώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης