«Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το market pass με την Μητσοτάκης Α.Ε. να εντείνει τον επιδοματικό λαϊκισμό της ενόψει εκλογών», σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Την ώρα που τα οικονομικά αδιέξοδα, για τη μεγάλη πλειοψηφία τής κοινωνίας, γίνονται όλο και μεγαλύτερα, η κυβέρνηση επιλέγει επικοινωνιακού τύπου μέτρα που δεν ανακουφίζουν στην πραγματικότητα τα πληττόμενα νοικοκυριά. Ούτε το καλάθι της συμφοράς του κ. Γεωργιάδη -όποια μορφή κι αν λάβει (αποκριάτικο, σαρακοστιανό, πασχαλινό)-, ούτε τα πολλαπλά κουπόνια του κ. Μητσοτάκη που ”μείναμε Ευρώπη” για να μην καταλήξουμε στα κουπόνια, αλλά τελικά με αυτά έχει καταντήσει να ζει η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας επί των ημερών της Μητσοτάκης Α.Ε., αποτελούν λύση στα εντεινόμενα προβλήματα», τονίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρειάζεται εδώ και τώρα μόνιμη, πραγματική στήριξη των νοικοκυριών, μέσα από μία Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού, των χαμηλών συντάξεων και των βασικών κοινωνικών επιδομάτων, μέσα από την κατάργηση του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας και την μείωση του ΦΠΑ στο 15%».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης