Την πρόθεσή του να εμβολιαστεί δημόσια εκφράζει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, σημειώνοντας: «Ξεκινάμε μια εθνική εκστρατεία με τον κωδικό «Ελευθερία» για να πείσουμε και τους πλέον δύσπιστους σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Ας μην ξεχνάμε ότι η ασφάλεια του καθενός εξαρτάται από την ασφάλεια όλων των άλλων».

Μιλώντας για τις αντοχές του συστήματος Υγείας ο κ. Καλαφάτης επισημαίνει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη χώρα μας, παρά τις αδυναμίες του παρελθόντος- ενώ φτάσαμε κάποια στιγμή σε οριακές καταστάσεις -όπως εδώ στη Θεσσαλονίκη- το Σύστημα άντεξε. Και άντεξε διότι έγινε ένα τιτάνιο έργο: Οι κλίνες ΜΕΘ από τις 557 που άφησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν τις 1305. Έγιναν περισσότερες από 7.000 προσλήψεις. Δημιουργήθηκαν 500 κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ και αυξήθηκαν οι δαπάνες για το ΕΣΥ κατά 25%».

Αναφερόμενος στη στάση της αντιπολίτευσης ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ σημειώνει: «η χώρα μας τα πήγε πολύ καλύτερα από πολλές άλλες. Ας μην παριστάνουν τους φωστήρες όσοι εκ των υστέρων προφητεύουν τα περασμένα, αλλά προτάσεις για τη μέρα που ξημερώνει ποτέ δεν αρθρώνουν». Και προσθέτει: «Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι φταίμε που γυρίζει η γη. Λένε τα πάντα και τα αντίθετά τους, αλλά ποτέ δεν καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις. Είναι όμως θλιβερό να επενδύουν στις δυσκολίες και να προσδοκούν αποτυχίες, να επιδιώκουν διχασμό και να γυρίζουν στις πρακτικές του «αντί» και του «κατά»».

Τέλος, μιλώντας γαι την οικονομία ο Σταύρος Καλαφάτης δηλώνει: «Σταδιακά θα ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και η οικονομία -που τώρα μοιάζει με συμπιεσμένο ελατήριο- θα απελευθερωθεί. Ο τουρισμός θα γνωρίσει δυναμική ανάκαμψη και οι χαμένοι του ΄20 θα είναι οι νικητές του ‘21».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης