Για «σύνδρομο Στοκχόλμης» σε μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στο Kontra. «Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε για τους νέους ψηφοφόρους ότι «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας ήρθε από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλο Μαρινάκη: «Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο», προσέθεσε.

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης