Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του zougla.gr στην GoogleΑπτόητος ο Πέτρος Τατούλης συνεχίζει να «πυροβολεί» την κυβερνητική παράταξη, παρά το πρόσφατο αυστηρό μήνυμα Καραμανλή προς τους εσωκομματικούς αντάρτες.
Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας εξαπέλυσε νέα πυρά κατά κομματικών και κυβερνητικών στελεχών μέσω διαδικτυακού Blog της Κεφαλονιάς, κάνοντας λόγο για ανεπάγγελτους και απαίδευτους που επιβραβεύονται για την κομματική τους δράση.
«Αν και έχουν πέσει σε ένα σωρό ατοπήματα, ουδείς έχει διανοηθεί να τους απομακρύνει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι πλούσιοι ελέω εύπορων γονέων ή συζύγων, ενώ όλοι τους θυμούμαστε καλά πριν από δυο δεκαετίες επαίτες ενός όποιου μισθού» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τατούλης εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε ότι απομακρύνθηκε από την θέση του υφυπουργού Πολιτισμού, επειδή δεν συμβιβάστηκε με συμφέροντα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άφησε αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου, κάνοντας λόγο για διόγκωση της επικοινωνίας σε βάρος της πολικής. «Ακούω δεξιά και αριστερά ότι ο τάδε βουλευτής είναι πικραμένος, κάποιος άλλος οργισμένος, ότι ο πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος. Ας σταματήσουμε αυτές τις ιστοριούλες. Η πολιτική δεν ασκείται με ψυχογραφήματα. Και ούτε ζούμε σε εποχές και χώρες που αρκούσε η φήμη ότι ο ηγεμόνας ή άρχοντας ή κοτζαμπάσης έπαιζε νευρικά τα δάκτυλα στο τραπέζι, με οργή για να κλειδαμπαρωθούν οι χωρικοί στα σπιτικά τους από φόβο και δέος».
Ο Πέτρος Τατούλης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφής του, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι για την ψήφιση ενός νομοσχεδίου δεν θα παρεκκλίνει από το πρόγραμμα του κόμματος και τις αρχές του.
Το μπαϊράκι του εσωκομματικού αντάρτικου συνεχίζει να κρατά ψηλά και ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο βουλευτής Πειραιά, μιλώντας στην ΝΕΤ 105,8, επεσήμανε ότι οι διαφωνίες του με τον υπουργό Οικονομίας δεν αφορούν τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τους προσωπικούς χειρισμούς του υπουργού.
Έντονη κριτική προς τον κ. Αλογοσκούφη άσκησε και ο γνωστός γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής, Θανάσης Κοκκινούλης με αφορμή την επιστροφή του φόρου στους αγρότες.

