«Το εθνικό νόμισμα δεν είναι φετίχ» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την πλήρη αντίθεσή του στα μνημόνια.

Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επέλεξε να ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, ενώ κατήγγειλε το Μνημόνιο ως γερμανική κοινωνική φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε ότι ο αντίπαλος της Αριστεράς είναι οι μνημονιακές δυνάμεις – ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , Ποτάμι – το προεκλογικό πρόγραμμα των οποίων καταστρέφει την ελληνική κοινωνία.

«Χρειάζεται μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο για να σταματήσουμε την συμφορά» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση μέσα στην Ευρωζώνη και με τα Μνημόνια. Κάνουμε αυτή την εναλλακτική επιλογή για να μπορέσει η χώρα να ανασάνει».

«Εμείς είμαστε συνεπείς με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κατηγορείται η συνέπεια και όχι η κωλοτούμπα;» επεσήμανε, ενώ στην ερώτηση «ποιος έκανε κωλοτούμπα;» απάντησε: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψε ότι είναι οριστικό ότι θα συνεργαστεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στις εκλογές, αλλά ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη ως προς την μορφή, αν δηλαδή θα κάνει κόμμα η πρόεδρος της Βουλής ή αν θα συνεργαστεί ως προσωπικότητα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης