«Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», είναι το μήνυμα με το οποίο σχολίασε το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα την απόφαση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, να μην προχωρήσουν οι εσωκομματικές εκλογές και να παραμείνει πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ουσιαστικά με αυτό το σχόλιό του, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στέλνει ουσιαστικά ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον νυν, Στέφανο Κασσελάκη πως θα κριθεί από το αποτέλεσμα της επόμενης κάλπης, θέτοντας ως όριο τις Ευρωεκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιοι κύκλοι που πρόσκεινται στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως: «Δεν υπάρχει κάποιο  άλλο σχόλιο αλλά ό,τι είχε να πει, το έχει πει στη δήλωσή του», την Πέμπτη πριν από την έναρξη του Συνεδρίου, όταν είχε καλέσει τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στη βάση του κόμματος για να υπάρχει ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη δήλωσή του έθεσε και το όριο των Ευρωεκλογών αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη πως «ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας παράλληλα για τις συνέπειές της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης