«Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ κάνοντας λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού τυμβωρυχίας κυνισμού και χυδαιότητας», αναφερόμενη σε δηλώσεις του βουλευτή Νάσου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Ν. Αθανασίου: «Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

Mιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Action 24, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, επικαλούμενος κάτι που άκουσε στα πλαίσια συζήτησης και θέλησε να μοιραστεί με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μάνα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» είπε ο κ. Αθανασίου.

Σε ανάρτησή του, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι διαστρεβλώθηκαν όσα είπε και πρόσθεσε πως έφερε το εν λόγω παράδειγμα ως παράδειγμα προς αποφυγή.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης