Στην ετήσια συνάντηση του Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης στο Βερολίνο συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.

Ωστόσο, κατά την επίσκεψη του σε εστιατόριο της πόλης ήρθε αντιμέτωπος με Έλληνες… Οι θυμωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην πρωθυπουργό…

«Nτροπή σου. Μας ξεφτυλίσατε» είναι μερικά μόνο από όσα ακούστηκαν στην τετ-α-τετ επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Tο χρονικό

O Γιώργος Παπανδρέου περπατούσε μαζί με άλλους τρεις συνεργάτες του σε κεντρικό δρόμο του Βερολίνου. Κάποια στιγμή πέρασε μπροστά απο το τζαζ μπαρ B.b. στο οποίο έπαιζαν μουσική ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Ματούλα Ζαμάνη και η ορχήστρα τους. Ανάμεσα στα μέλη της ορχήστρας και ο γνωστός Πατρινός ντράμερ Σωτήρης Ντούβας. Θεατής στη συναυλία, στο ίδιο μπαρ, ο Μπάμπης, ένας καλός φίλος του επιχειρηματία, Γιώργου Κοτοπούλη.

Οι καλλιτέχνες της τζαζ βραδιάς, μαζί και οι θαμώνες, πολλοί εκ των οποιων ήταν φοιτητές, βλέπουν απο τις τζαμαρίες τον Παπανδρέου να περνάει και να πηγαίνει για φαγητό στο διπλανό μαγαζί, το Μitte, ένα ταυλανδέζικο ρεστοράν.

Στις 22.20, μόλις η ορχήστρα έκανε διάλλειμμα, οι θαμώνες φεύγουν απο το μπαρ, και κατευθύνονται στο Mitte, όπου και γιουχάρουν τον Γιώργο Παπανδρέου με αποτέλεσμα αυτός να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το εστιατόριο.

Video ερασιτεχνικής λήψης: