Την προεδρία του Εθνικού Κήπου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα. Πρόκειται για το πρώτο του βήμα στην πολιτική, καθώς μέχρι και πρόσφατα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη.

Το βιογραφικό του Ανδρέα Παπανδρέου «τζούνιορ»

Ο Ανδρέας Παπανδρέου σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο και έπειτα βρέθηκε στη Βοστώνη για να συνεχίσει τις σπουδές του στα οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και μετακόμισε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Επιστρέφοντας στην Κρήτη βρέθηκε στα Χανιά όπου έκανε μεταπτυχιακό στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Εκεί, στην Κρήτη, βρήκε τελικά την Ιθάκη του. Κατά την παραμονή του στη Μεγαλόνησο, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και ξεκίνησε να διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργούσε βιολογικά προϊόντα, ενώ είχε δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτού ασχοληθεί με τον βελονισμό εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης