Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα, Κυριακή, στις 19:30 με τους εκλεγμένους και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

Παράλληλα μήνυμα αυτοδυναμίας στέλνει ο κ. Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να μην θεωρήσουν δεδομένη τη νίκη. Για τον σκοπό αυτό συνεχίζει να ζητά από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός. «Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές, δεν έχω κρύψει τη φιλοδοξία μου η δεύτερη τετραετία να είναι μια τετραετία μεγάλων αλλαγών. Όσο πιο ισχυρή νομιμοποίηση έχω για να κάνω τέτοιες αλλαγές, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις υλοποιήσω» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα στις 7 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς, θα γίνει μια πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να τους μεταφέρει και το πλάνο της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί ενόψει της νέας κάλπης. Κεντρικός στόχος να οργώσουν τόσο ο ίδιος ο Μητσοτάκης όσο και τα στελέχη του όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επικοινωνηθεί στους πολίτες το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να συμπορευτούν μαζί τους για μια καλύτερη, όπως αναφέρουν, Ελλάδα με περισσότερες δουλειές για όλους και καλύτερους μισθούς. Μια ισχυρή Ελλάδα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά αύριο η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας με πυκνό πρόγραμμα περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκινά με το Περιστέρι όπου και θα μιλήσει αύριο το απόγευμα. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Κρήτη, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Θεσσαλία.

Πηγή: ertnews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης