«Είναι σημαντική η ψήφος των πολιτών σήμερα για την αυτοδιοίκηση, γιατί η αυτοδιοίκηση έχει ένα διακριτό και θα έλεγα, καθοριστικό ρόλο και στο ξεπέρασμα της κρίσης, αλλά και στο να χτίσουμε μια σύγχρονη και ελπιδοφόρα προοδευτική Ελλάδα. 

Εμείς στηρίζουμε τους υποψηφίους της Παράταξής μας, γιατί η Παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην ίδια την αυτοδιοίκηση – πιστεύουμε σε αυτόν το θεσμό, αλλά έχει κάνει και έργο, έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό, το μεγαλύτερο θα έλεγα, έργο για την αυτοδιοίκηση και με την αυτοδιοίκηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι, ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια επιλογής που είναι κοντά στις αξίες μας, αξίες αυτοδιοικητικές, αλλά και αξίες όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση, γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή.

Μόνο έτσι, μέσα από μια προοδευτική αυτοδιοίκηση, ισχυρή αυτοδιοίκηση, μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα ελπίδας και προόδου.», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα, με την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής, θέλετε να μας το σχολιάσετε;» απάντησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτά.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης