Την ίδρυση ενός συνασπισμού δεξιών κομμάτων -μεταξύ των οποίωναυτό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του Φαίδωνα Βόβολη, ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ενόψει των εκλογών 2023 της 25ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, το νέο κόμμα φέρει το όνομα «Πατριωτικός Συνασπισμός» και απαρτίζεται από τουλάχιστον 9 πολιτικούς σχηματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, στόχος αυτής της σύμπραξης είναι να «προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες».

Η ανακοίνωση Εμφιετζόγλου

«Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι τα κάτωθι:

η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου

η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,

το ΚΙΝΗΜΑ ’21 του Ζώη Μπέχλη

οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,

το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,

ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ

το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάλη

η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου

το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κ. Νάτσιος ή ο κ. Βελόπουλος; Του κ. Νάτσιου, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κ. Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.

Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας. Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Ωστόσο σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως τα κόμματα που συμμετέχουν είναι 12.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης