Αναδρομή στα παλιά έκανε ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτηση του στο Facebook, αφήνοντας για άλλη μια φορά αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανιών, μετά το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην ανάρτηση, που είχε κάνει ένα χρόνο πριν, για τη στοχοποίηση τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και κάποιων δικαστικών προσώπων και δημοσιογράφων ζητώντας χαρακτηριστικά να «καθαρίσουμε από αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

Με αιτία και αφορμη την αναρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπων και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσυνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλη που μεσολάβησαν….. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υγ Γραφω «αιτία και αφορμή» καθως είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντιρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματειας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει !!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης