Ανυποχώρητη εμφανίζεται η κυβέρνηση σχετικά με την απόφασή της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ μέχρι το τέλος του έτους οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 1η Ιουνίου θα αποφασιστεί σε ποιες περιπτώσεις θα διατηρηθεί η χρήση μάσκας, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας, ενημέρωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Σχετικά με τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους κάτω των 60 ετών, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις σχετικές αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών.

Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, δήλωσε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες, όπως τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία, αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης