Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απάντησε ο Παύλος Πολάκης στα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την παρέμβαση του.

Ο Παύλος Πολάκης έριξε ευθύνες στον κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Αριστεράς, για την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας  τον «υπονομευτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τον κατηγόρησε πως έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί χάσαμε την προεδρία», κάτι που αρνήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε πει ««Οι ηττημένοι των εσωκομματικών εκλογών έφυγαν ήδη από το κόμμα, επειδή έχασαν τη μάχη για την ηγεσία του. Αδιαφορώντας αν με τον πολυκερματισμό αυτός που κερδίζει είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Όχι Ευκλείδη Τσακαλώτε!!

Εσύ και οι πέριξ εσου φταίτε!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Όταν τον Οκτώβρη του 2018 το μαξιλάρι είχε φτάσει σχεδόν 30 δισεκ. ευρώ και αντί να το πεις στην κυβέρνηση συνέχισες να το μεγαλώνεις μέχρι τα 37-38 δισεκ. το Μάιο του 2019 για να το κάνεις αντικειμενικά δώρο στο Μητσοτάκη και στους τραπεζίτες για το σχέδιο Ηρακλής!!

-Εσύ φταις που αντί να πούμε τότε τον Οκτώβρη του 2018 πως σταματάμε τη μεγέθυνση του μαξιλαριού γιατί φτάνουν τα 30 δισεκ. Γι’ αυτό νομοθετούμε τη 13η σύνταξη, μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, μειώνουμε μια σειρά φόρους και πρακτικά αυξάνουμε τη ρευστότητα στην αγορά, συνέχιζες να φορολογείς τα μεσαία στρώματα τα οποία μας γύρισαν την πλάτη γιατί και όταν τρέχαμε να τα νομοθετήσουμε αυτά τον Μάρτη Απρίλη που μάθαμε πως το πλεόνασμα είναι 37 δισεκ. Δεν μας πίστευε κανείς!!

-Εσύ φταις Ευκλείδη που όταν χάσαμε την κυβέρνηση το 2019, τη μια έβριζες την Ακριβοπούλου και τον Καψώχα τη μόνη εκπομπή που μας υποστήριζε στην ΕΡΤ δικαιώνοντας την ομάδα αλήθειας της ΝΔ, την άλλη έλεγες πως ο Τσίπρας δεν ξέρει να διαλέγει συνεργάτες, την άλλη πως εσύ έχεις αστική αυτοπεποίθηση και ο Τσίπρας δεν έχει, την άλλη πως δεν ασχολείσαι με τις απευθείας αναθέσεις γιατί αυτά είναι τοξικότητες και σκανδαλολογίες και όχι «ψηλή αριστερή πολιτική», την άλλη πως δεν μπορείς να πεις απατεώνα το Μητσοτάκη!!!

Κάνοντας διαρκώς εσωτερική αντιπολίτευση, γυρίζοντας τη κουβέντα άλλου δίνοντας όπλα στη ΝΔ!

-Εσύ φταις Ευκλείδη που όταν ήμασταν  κυβέρνηση μαζί με το Χουλιαράκη και το Γενικό γραμματέα του Λογιστηρίου τον Κουτεντάκη, με πρήξατε  το 2016, μέχρι να δεχτείτε το επίδομα αγόνου των 400 ευρώ για τους αγροτικούς γιατρούς που γέμισε τα αγροτικά ιατρεία με γιατρούς όταν εφαρμόστηκε, γιατί όπως αναίσχυντα λέγατε μετά από 6 χρόνια μείωσης μισθών και σκληρών μνημονίων «η αριστερά δεν πρέπει να δίνει επιδόματα» (σημείωση: το επίδομα το δώσαμε από χρήματα που βρήκα εγώ από το αποθεματικό του υπουργείου Υγειας  και όχι από εξτρα χρηματοδότηση )

-Εσύ φταις Ευκλείδη και ο Χουλιαράκης και ο Κουτεντάκης που επιλέξατε για πρόεδρο της ΑΑΔΕ  τον Πιτσιλή που μας Σαμποτάρισε ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα και σήμερα είναι  κατοικίδιο του Μητσοτάκη και γλεντοκοπάει  απευθείας αναθέσεις !!

-Εσύ φταις Ευκλείδη και ο Χουλιαράκης και ο Κουτεντάκης που μειώσατε ως εκεί που δεν πήγαινε άλλο τους μισθούς των διοικητών σε νοσοκομεία, ΥΠΕ, στον ΕΟΠΥΥ και μάλιστα θέλατε να τους κάνετε και αναδρομικές κρατήσεις (αυτό το γλιτώσαμε) και παραλίγο να φύγουν όλοι, την ίδια στιγμή που αυτοί που διορίσατε εσείς σε ΤΧΣ και ΕΤΑΔ κλπ έπαιρναν παχυλότατους μισθούς.

-Εσύ φταις Ευκλείδη και οι άλλοι δυο που όταν το ΣΤΕ το 2017 θεώρησε πως στα 5 χρόνια παραγράφονται οι φορολογικές υποθέσεις και έτσι την γλύτωσαν αυτοί που ήταν στις λίστες Λαγκάρντ και Μποργιάνς, δεν προχωρήσατε σε νέα νομοθέτηση για να συνεχίσει ο φορολογικός έλεγχος αυτών των τρωκτικών που έκλεψαν δημόσιο πλούτο  και τον μετέφεραν σε φορολογικούς παράδεισους!!!

Σταματάω εδώ γιατί μπορώ να γράφω μέχρι αύριο.

Αν ξαναπροκαλέσεις η απάντηση θα είναι πιο σκληρή.

Άντε γιατί οι αρχιτέκτονες της ήττας του 2019 και οι επικεφαλής της μη αντιπολίτευσης και της υπονόμευσης του 2019-23 δεν μπορούν να μας κουνάν το δάχτυλο και να μας λένε για αυτοκριτική!

Γιατί η ψευδεπίγραφη «αστική αυτοπεποίθηση» σου Ευκλείδη δεν αξίζει μια πεντάρα μπροστά στη γνήσια λαϊκή αυτοπεποίθηση αυτών που δεν χρωστούν σε κανέναν ούτε τους «έχει» κανείς και ξέρουν πως έρχονται από μακριά και θα φτάσουν πολύ μακριά στις μάχες της κοινωνικής εξέλιξης και κοινωνικής απελευθέρωσης, τολμώντας να συγκρουστούν στα ισα με την ολιγαρχία και τη διαπλοκή και όχι να λένε για τις τράπεζες «too big to die» όπως εσυ!!

Υγ και για να το τελειώνουμε: Φύγατε γιατί χάσατε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Τελεία-Τέλος!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης