Πρόκειται για άτομα που είναι από όλες τις περιοχές του Δήμου και συσπειρώνονται στη μεγάλη ομάδα που δημιουργείται. Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Κάπος, καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα τονίζοντας ότι: «μέρα με την μέρα χτίζεται μια μεγάλη δημοτική παράταξη που χωράνε όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας και στα παιδιά μας. Αυτή είναι η ευθύνη, ο τόπος μας και τα παιδιά μας. Στέκομαι περήφανα πλάι σε ανθρώπους απλούς και αυτοδημιούργητους, αγρότες, εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες. Μαζί θα δώσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα καθώς όλους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Κοντολέτας, πέντε φορές Πρωταθλητής Ελλάδος του motocross ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που ανακοινώνει ο Τάσος Κάπος. Πρόκειται για έναν από τους πιο ξεχωριστούς αναβάτες του χώρου, έχει στην κατοχή του πέντε Πρωταθλήματα στις κατηγορίες ΜΧ1, MX2 & MX85!

Ποιος είναι ο πρωταθλητής του motocross, Δημήτρης Κοντολέτας

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992 και κατοικώ μόνιμα στην Ζαχάρω όπου διατηρώ πρακτορείο ΟΠΑΠ. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κριτσέλη και έχουμε αποκτήσει ένα γιο τον Ανάσταση. Οι γονείς μου διατηρούν από το 1990 γνωστή ταβέρνα στην περιοχή Από μικρός έκανα πρωταθλητισμό για 18 συνεχόμενα χρόνια και συγκεκριμένα ασχολήθηκα με το motocross. Έχω στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος 5 φορές σ όλες τις κατηγορίες και ήμουν μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 2006 έως το 2019 οπότε και σταμάτησα. Έχω κερδίσει σε Βαλκανικούς αγώνες και έχω συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Το 2019 σταμάτησα την καριέρα μου για να ανοίξω την επιχείρηση που ανέφερα πιο πάνω. Αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Τάσου Κάπου γιατί με εκφράζει το όραμα που έχει για αυτό τον τόπο, που είναι πανέμορφος αλλά δυστυχώς παραμελημένος. Γνωρίζω τα προβλήματα, μια που τα αντιμετωπίζω και εγώ όπως όλοι μας. Πιστεύω ότι εμείς οι νέοι, με γνώση και χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα, μπορούμε να δώσουμε λύσεις και να παραγάγουμε στρατηγική για την ανάπτυξη του τόπου μας. Έχω νέες ιδέες, πιστεύω στην προοπτική του Δήμου Ζαχάρως και στη διεκδίκηση νέων ρόλων γι’ αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Κοντολέτας με Yamaha YZ 450F με το μοναδικό επιθετικό style του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Kodoletas (@kodoletas92)


Video edit by core | olga fotiadou

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης