«Η διαπραγμάτευση οδηγείται σε φιάσκο» υποστήριξε από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης στην Ξάνθη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δρομολογεί φοροκαταιγίδα και οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο.

Τη νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγματευτική της τακτική ο κ. Σαμαράς την εξαπέλυσε συγκεκριμένα κατά την ομιλία του στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος στην Ξάνθη, με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα».

«Το ομολογούν οι ίδιοι ότι αυτή η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο. Πώς να μην είναι όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν πού πατάνε και που πηγαίνουνε. Όμως τρεις μήνες τώρα αυτό το φιάσκο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και φαίνεται να το πληρώνει κι άλλο με τις φοροεπιδρομές που ετοιμάζουν» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι έλεγε ψέματα και πριν αλλά και μετά τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είπαν λοιπόν απλά ψέματα πριν από τις εκλογές, είπαν ψέματα και μετά, όταν διακήρυσσαν ότι αυτό το θέατρο που τώρα ομολογούν ότι ήταν θέατρο, αυτή η περήφανη διαπραγμάτευση, τελικά δεν είχε ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β. Αλλά για κόκκινες γραμμές μιλάνε και τη χώρα την πάνε γραμμή στο Μνημόνιο και πάλι».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για «περιβόητες κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «πιο μαύρες δεν μπορούσαν να είναι».

Πηγή φωτό-video: thrakitoday.com