Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα υποκαταστήματα τραπεζών της Αττικής, τα οποία άνοιξαν σήμερα μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

Στην πλειονότητά τους οι πολίτες ζητούν μεταξύ άλλων πληροφορίες από τους τραπεζικούς υπαλλήλους για την πληρωμή δόσεων δανείου, την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ στα μηχανήματα, την αποστολή εμβασμάτων, την εξαργύρωση επιταγών κ.α. Παράλληλα, ενημερώνονται για το τι ισχύει πλέον με τις αναλήψεις μετρητών και τα όρια που έχουν επιβληθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στην Καλλιθέα

Όπως διευκρίνισε το πρωί στην κρατική τηλεόραση η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, το όριο ημερήσιας ανάληψης χρημάτων παραμένει στα 60 ευρώ, ωστόσο στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το ποσό που μπορεί να αντληθεί σωρευτικά διαμορφώνεται έως τα 300 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Σάββατο 25 Ιουλίου, και για κάθε εβδομάδα που ακολουθεί (δηλαδή Σάββατο με Σάββατο), θα μπορεί κάποιος να παίρνει ή κάθε μέρα 60 ευρώ ή σωρευτικά έως 420 ευρώ σε μια ανάληψη στο τέλος της εβδομάδας. Σε περίπτωση που αυτήν την εβδομάδα δεν γίνει κάποια ανάληψη, δεν επιτρέπεται την επόμενη η άντληση ποσού 300 ευρώ + 420 ευρώ, αλλά μόνο 420 ευρώ, που αντιστοιχεί στο εβδομαδιαίο όριο.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης