«Αντάρτες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας τους βουλευτές που απουσίαζαν από τα έδρανα της Βουλής κατά τη χθεσινή συζήτηση ενώ είπε πως η δήλωση που κατέθεσαν είναι ψευδής.

Μάλιστα, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε ότι ορισμένοι βουλευτές πλαστογράφησαν τις υπογραφές συναδέλφων τους, ενώ τόνισε ότι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια ανατροπής του και πως υπήρχε συνεννόηση με εξωθεσμικούς κύκλους, χωρίς ωστόσο να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εάν αναφέρεται στον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναφερόμενος ξανά στους εξωθεσμικούς κύκλους είπε ότι «θέλουν να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση» και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν να τον ανατρέψουν.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του για βουλευτές υποκινούμενους από «ξένα κέντρα» που παραπέμπουν σε «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» σχολίασε ότι θα περιμένει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις. «Δεν εκβιάζομαι σε καμία περίπτωση», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με έχουν εκβιάσει με πάρα πολλούς τρόπους. Εκεί πρωτοστατούν οι βουλευτές, από που έχουν εντολές θα το βρούμε», είπε ο κ. Στίγκας. «Μου έχουν προτείνει να περάσω σε ανομίες», είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και εξήγησε ότι προσπαθούν να τον πείσουν να δώσει αλλού ένα μέρος της χρηματοδότησης.

«Υπάρχει ένα θέμα ηθικής τάξεως. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που εκβιάζονται και κάνω ό,τι μου πουν. Εγώ έχω ένα θεσμικό ρόλο, σέβομαι τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του και όσο καιρό θα είμαι στη Βουλή θα τιμήσω την ψήφο τους», συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης