Στη Βουλή μετέβη στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον προκάτοχό του στην αρχηγία του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή την ώρα οι δύο άνδρες συναντώνται στη Βουλή, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να παραδώσει επίσημα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Καλωσορίζοντας τον ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον κ. Κασσελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρος ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι πολλές. Μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA.

Κασσελάκης: Μάλλον βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ.

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης