Μέσα στην καλή χαρά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, βρήκε ημέρα να βγάλει… κέφια και να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Την ημέρα που κηδεύτηκε ο άτυχος και ηρωικός πιλότος του μοιραίου Canadair ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, την ημέρα που καιγόταν η αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης και μια ημέρα πριν την εξόδιο ακολουθία του έτερου ηρωικού πιλότου, σμηναγού Χρήστου Μουλά ο Περιφερειάρχης Αττικής βρήκε να διασκεδάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σα να μην συμβαίνει τίποτα και χωρίς τον παραμικρό βαθμό συναίσθησης της κατάστασης και του γενικότερου κλίματος, σκέφθηκε να εντυπωσιάσει τους παραβρισκόμενους με τις χορευτικές του ικανότητες.

Ήταν προσκεκλημένος στην έβδομη Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 ελληνίδες από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κανείς όλα καλά, αν και τέτοιες ημέρες σκληρής δοκιμασίας για τον ελληνικό λαό θα μπορούσε η εκδήλωση να αναβληθεί για λίγα εικοσιτετράωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έφθανε όμως ότι ακολουθήθηκε το πρόγραμμα ο κ. Γ. Πατούλης θεώρησε καλό να «καταπλήξει τα πλήθη» με ένα διόλου βαρύ ζεϊμπέκικο με τον σημαδιακό στίχο «όσο η καρδιά και αν λαχταρά δεν θα ξαναγαπήσει» που απέδιδε η Κατερίνα Στανίση. Λες και νοιάζεται κανείς. Από την άλλη πλευρά, πάλι καλά που δεν χόρεψε, ημέρα που ήταν το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Δείτε το βίντεο:

 

Υπάρχει όμως και συνέχεια…

Η πρόεδρος του Οργανισμού που διοργάνωσε την Συνάντηση των Αποδήμων Γυναικών κυρία Ρυσσάκη, όταν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, θεώρησε σκόπιμο να απειλήσει τον δημοσιογράφο της Ζούγκλας που έθεσε την σχετική απλή ερώτηση.

Επικαλέστηκε την φιλία της με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και απείλησε ότι εάν δημοσιευθεί κάτι σχετικό με το Ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής θα κινηθεί η ίδια νομικά κατά της «Ζούγκλας».

Σε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης είπε στον ρεπόρτερ ότι «αν θέλει πληροφορίες ο Μάκης να της τηλεφωνήσει ο ίδιος κι όχι ένας οποιοσδήποτε συντάκτης».

Περίεργα φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται την πατρίδα και τον ρόλο τους οι κυρίες εκπρόσωποι των αποδήμων.

Γιώργος Πατούλης: Zητώ ειλικρινά συγγνώμη, ήταν μια κακιά στιγμή

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα,  όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη .

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.  Χτες έκανα  λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής σε δήλωσή του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης