«Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια η κυβέρνηση προαναγγέλλει την πάταξη της ακρίβειας, που έχει κυριολεκτικά διαλύσει την κοινωνία. Οι επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες αποκαλύπτουν την κυβερνητική απάτη, καθώς το κόστος ζωής και οι τιμές στα βασικά είδη διαβίωσης, όχι μόνο δεν χαλιναγωγούνται, αλλά έχουν κυριολεκτικά εκτροχιαστεί», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του σχετικά με την κυβερνητική πολιτική για την ακρίβεια.

«Το μόνο βέβαιο» προσθέτει, «είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει τη φτώχεια, την πείνα και κυρίως την κυβερνητική ανικανότητα. Ο πρωθυπουργός φυσικά ζει στη δική του πραγματικότητα και πανηγυρίζει για το πλεόνασμα ύψους 2,8 δισ., αντί να απολογείται. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το υποτιθέμενο πλεόνασμα προέρχεται από την ακρίβεια και από την ληστεία του ελληνικού λαού. Η πραγματική οικονομία καταρρέει, δημόσιο και ιδιωτικό χρέος είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, ενώ η κυβέρνηση καταφεύγει σε συνεχή δανεισμό, την ώρα που ο ανέμελος πρωθυπουργός μιλάει για ‘επιτυχία’».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος ισχυρίζεται: «Η ακρίβεια και η αποτυχία έχουν ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, που με την πολιτική τους υπηρετούν τα καρτέλ και τους ολιγάρχες βασανίζοντας τα πλατιά λαϊκά στρώματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης