Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης που κατεβαίνει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χθες το βράδυ στο Kontra Channel και είπε ξεκάθαρα πως είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν «Σπαρτιάτες» πριν λίγους μήνες, ενώ σήμερα, μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τον Άρειο Πάγο δεν θα ξέρουν τι να ψηφίσουν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούν να τις απαγορεύσουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», απάντησε αρχικά ωστόσο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ξάδερφος του προέδρου του κόμματος μιλώντας πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο».

Και κατέληξε πως «τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε ποιος δεν έστειλε  πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως σε ανάρτησή του χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε «ξεκάθαρα όχι» στο ερώτημα του αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών με αφορμή και τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης