Εν όψει του 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνεδρίου “Man and his creations, a perpetual metamorphosis – Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του “, η Αέναη Μεταμόρφωση το οποίο θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση όπου οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον Απολογισμό έργου 2015-2023, από τον κύριο Γιώργο Ψαθά, Πρόεδρο της «ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ» (ΑκΑ).

Ακολούθησε η Σύνοψη του 1ου και 2ου Συνεδρίου από τον πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη ΕΚΠΑ & Πρόεδρο του Συνεδρίου κύριο Αντώνη Καλοκαιρινό, η κεντρική ιδέα του 3ου Συνεδρίου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή – Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κύριο Γεώργιο Μπόσκου, για τη μετάβαση από το 1ο στο 3ο Συνέδριο μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος και για την ΑκΑ στον κόσμο (Συνεργασία με το περιοδικό “The AΘenian”) μίλησε ο Σύμβουλος ΑκΑ, κύριος Δημήτρης Ευσταθιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ»

Ακολούθησε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΑκΑ & AHEPA HELLAS District 25 και η ομιλία του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS District 25, κυρίου Χρήστου Καραπιπέρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Βασίλειος Γκρέκας, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κύριος Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών κύριος Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Αντιπρόεδρος Αναπληρωτής Διοικητής του ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά κύριος Στυλιανός Γερωνυμάκης, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS District 25 κύριος Χρήστος Καραπιπέρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του District 25, ο Πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter “Saint Nίcholas” cpt Δημήτρης Ματθαίου, ο Εθνικός Πρόεδρος – Πρέσβης καλής θελήσεως International Ambάssador Club, κύριος Κυριάκος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος κύριος Ανδρέας Ρεντζούλας, ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α. – Νομικός κύριος Νικόλαος Διαμαντής, ο ε.α. Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροβεστικού Σώματος κύριος Γιάννης Σταμούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Παλαμάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης