Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση του θεραπευτηρίου «Άγιος Παντελεήμων»

Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση του θεραπευτηρίου «Άγιος Παντελεήμων»
Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών διοργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ), με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Μεγάρων 16, Συκιές).

Η είσοδος στο θέατρο για την παρακολούθηση της παράστασης θα γίνεται αυστηρά μόνο με πρόσκληση, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τα κατά τόπους ΚΑΠΗ (πληροφορίες: Σταυρούλα Κυριακοπούλου -2310.614195).

Τα μέλη των ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που αποτελεί παραγωγή των Θεατρικών Εργαστηρίων «Μελίνα Μερκούρη» της Κεντρικής Σκηνής του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Παράλληλα, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών έχει οργανώσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ εορταστικές εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 12:08