«Α-πε-λπι-σί-το»: Η νέα επιθεώρηση με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Σοφία Φιλιππίδου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017, 15:03
«Α-πε-λπι-σί-το»: Η νέα επιθεώρηση με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Σοφία Φιλιππίδου
Δύο σπουδαίοι κωμικοί της γενιάς τους ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση που γράφτηκε ποτέ. «Α-πε-λπι-σί-το», με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Σοφία Φιλιππίδου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, που απ΄ τα πρώτα χρόνια έδωσε νέα πνοή στην επιθεώρηση και καθιέρωσε την μετεπιθεώρηση το 1990 με το «Ήταν ένα μικρό καράβι», γράφει τώρα μία Επιθεώρηση Δωματίου.

Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, γράφει για τους νεοτρελαμένους της Ελλάδας.

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ΄ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου.Οι δυο τους άλλωστε βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή και στο πρόγραμμα τους είναι να διατρέξουν όλη την Ελλάδα με την επιθεώρηση δωματίου.

Στην Αθήνα θα βρίσκονται από τις 13 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο θέατρο Αθηνών ενώ τα Χριστούγεννα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αριστοτέλειον.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.

Μαζί τους ένας λαμπερός θίασος από νέους ηθοποιούς, τους οποίους επέλεξαν μαζί μετά από ακρόαση.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Άννα Κλάδη, Χριστιάννα Λαδοπούλου, Διονύσης Λάνης, Ιωάννα Λέκκα, Δημήτρης Μανδρινός, Βαγγέλης Πιτσιλός, Τζίνα Σταυρουλάκη και Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος κάνει και τη σκηνοθεσία, ενώ το σύνθημα όλων των συντελεστών της παράστασης είναι: «Θέλουμε να δώσουμε ξανά χαρά στον κόσμο».

Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10 , τηλ.210 3312343

Ημέρες και ώρα παραστάσεων:

Δευτέρα και Τρίτη στις 9μμ.

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία 18€
Φοιτητικό, Νεανικό έως 26 ετών & άνω των 65 ετών 14€
Άνεργοι 10 €


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017, 15:05