Ο σκηνοθέτης Κώστας Παπακωστόπουλος αναζητά για τις ανάγκες της χειμερινής του παραγωγής με το Ελληνογερμανικό Θέατρο στην Κολωνία ερμηνευτές και συγκεκριμένα: Άντρες και γυναίκες, επαγγελματίες ηθοποιούς έως 35 ετών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση, καθώς επίσης και γνώση της γερμανικής ή της αγγλικής γλώσσας.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι κληθούν θα πρέπει να προετοιμαστούν σε υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους email.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από τη Δευτέρα 27/2/17 μέχρι και την Κυριακή 26/3/17:

– ηλεκτρονικά στο email info@dgt-koeln.de με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση – Ελληνογερμανικό Θέατρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν μέσω email μέχρι τη Δευτέρα 3/4/17 για το αν θα συμμετάσχουν στην ακρόαση, που θα γίνει τη Δευτέρα 10/4/17 και την Τρίτη 11/4/17, στο διάστημα από τις 12.00 μέχρι και τις 16.00, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης