Οι επιτυχημένες παραστάσεις της Γιούλης Ηλιοπούλου, επιστρέφουν από 11/2/2018 στο κέντρο της Αθήνας, στον ιστορικό χώρο του Ιντεάλ, Πανεπιστημίου 46.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας στις 11:00 π.μ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί σε συνδυασμό με κούκλες

Το θρυλικό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Με εμπειρία δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα , η πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών με κούκλες. Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων πού όλα ζωντανεύουν τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη και το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης. Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν με όμορφα τραγούδια, χορογραφίες, άφθονο γέλιο, αλλά και συγκίνηση. Μας διδάσκουν να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές:

Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Ειρήνη Μεσσήνη και 10 Κούκλες

Θεατρική μεταφορά-Σκηνοθεσία : Γιούλη Ηλιοπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Κρίστελ Καπερώνη
Στίχοι : Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνικά-Κουστούμια. : Τζούλια Μάρκου
Κούκλες-Μάσκες-Σκιές : Δέσποινα Μάλλη
Φωτισμός : Βασίλης Τζώρτζης
Χορογραφίες : Ειρήνη Μεσσήνη
Διεύθυνση Παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης



Πήτερ Παν και Τίνγκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ
στις 12.30 πμ

Η παράσταση που σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στα Θερινά Φεστιβάλ με προσέλευση χιλιάδων θεατών και ενθουσιώδεις κριτικές συνεχίζεται για τη χειμερινή σεζόν 2017-18 και θα παρουσιάζεται από την Κυριακή 11/2/2018 και κάθε Κυριακή έως 18/3/18 στις 12:30π.μ στο INTEAL, Πανεπιστημίου 46 (Μετρό Πανεπιστήμιο).

Λίγα λόγια για το έργο:

Το αιώνιο παιδί , ο μικρός Πήτερ από το Ορφανοτροφείο του Λονδίνου βρίσκεται σ’ ένα Πειρατικό Αστρόπλοιο που προσγειώνεται στη Xώρα του Ποτέ. Εκεί γνωρίζει τη νεραϊδούλα Τίνγκε και σύντομα φέρνει και άλλα ορφανά παιδιά στο δάσος των Νεραϊδών.

Σ’ ένα από τα ταξίδια του στη Γη, γνωρίζει την Γουέντυ και τα’ αδέρφια της με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης πετούν όλοι μαζί στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί ζουν μια απίστευτη περιπέτεια. Πητερ Παν, νεράϊδες, χαμίνια και Ινδιάνοι εναντίον του τρομερού Κάπτεν Χουκ και των Πειρατών που προσπαθούν να κλέψουν τους θησαυρούς της χώρας τους.

Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη
Κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βιντεοπροβολές-ειδικά εφέ: Κώστας Καλουδιώτης

Ηθοποιοί: Φανή Παρλή, Βας. Ντάρμας, Δεσπ. Κασιώτη, Γιώργ. Χουσάκος, Δημ. Θεοδωρίδης, Ιωάν. Πατσιατζής.

Κατά την διάρκεια των Αποκριών θα προσφέρεται στα παιδιά μετά την παράσταση FACE painting και Πάρτι σε γιορτινή Αποκριάτικη ατμόσφαιρα με τους ήρωες των Παραμυθιών.

Τηλ κρατήσεων 210-4830330

από 11/2/2018 και κάθε Κυριακή έως 18/3/2018

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης